Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

TRAD Mondays

Τον τελευταίο καιρό δε σκαρφαλώνω πολύ, αλλά γουστάρω απίστευτα να ψάχνω για καθαρές φυσικές γραμμές τριγύρω της Αττικής που θα μπορούσαν να σκαρφαλωθούν μόνο με καρύδια-φρεντς. Οι περισσότερες όπως είναι λογικό έχουν παρθεί από άλλους, υπάρχουν όμως αρκετές ακόμη σαφώς δυσκολότερες που το μόνο που έπρεπε να βρεθεί ήταν αυτός που θα τις κατακτήσει. Αυτός λοιπόν βρέθηκε και αποφασίσαμε κάθε Δευτέρα να ξεχνάμε τα σπορ πεδία και τα βύσματα και να δοκιμάζουμε τη τύχη μας σε πιο εναλλακτικές, δύσκολες και εποικοδομητικές καταστάσεις..
Σήμερα Δευτέρα το Φλαμπούρι είχε την τιμητική του και ύστερα από μερικές γρήγορες ματιές δεξιά και αριστερά ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του σε κάτι πιο δύσκολο μιας και όπως είπε "μετά το Άρμα ο πήχης έχει ανέβει σημαντικά".
Η σχοινιά που σκαρφάλωσε ήταν σίγουρα η πιο εντυπωσιακή σχοινιά που έχω δει κάποιος να κάνει ελεύθερα onsight και με φυσικές ασφάλειες. Δύσκολη, αρνητική, απαιτητική, σαθρή, με μπόλικα χόρτα, σφηνώματα, δίεδρα, σχισμές και όλα αυτά σε μόνο 25 μέτρα. Είναι η πρώτη φορά που σκαρφαλώνω αρκετά με κάποιον μικρότερο μου και είναι φοβερό να βλέπεις την εξέλιξη του από κοντά. Σίγουρα έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά από κάτι τυπάκια σαν τον συνήθη ύποπτο της Δευτέρας..

Ο κόμης τράντουλας..
..πήγε και χώθηκε κάπου εκεί μέσα.
Κι ύστερα απο περίπου.. 
..2 ώρες ολοκλήρωσε την πρώτη σχοινιά.
Οι συνήθεις ύποπτοι της Δευτέρας ξαναχτυπούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου